Sommeren står for døren, og det betyder, at rigtig mange danskere elsker sol, sommer og kolde drikke. Salgsstatistikkerne viser også, at der bliver solgt over dobbelt så mange drikkevarer på varme sommerdage end alle andre dage. Men det kan hurtigt blive en bekostelig affære, hvis du gerne vil nyde en kold tår øl eller en kold sodavand på hver eneste dag termometeret siger noget bestemt. Heldigvis er der flere ting, du selv kan gøre for at spare penge og tilbringe tid med din familie derhjemme.

 

Du vil elske at brygge dine egne øl
Det er sommer og solen står højt, og hvad er ikke mere lækkert end en kold øl, mens du sidder ude i haven og ser dem du elsker boltre sig løs på græsset eller hygge med din bedre halvdel på terrassen. Der kunne måske godt mangle noget. Din øl er måske lidt flad eller lidt kedelig. Står du i den situation, kan det være, at det er en idé for dig at kaste dig ud i bryg selv øl. På den måde kan du begynde at brygge dine helt egne øl hjemmefra. Se mere på https://www.hjemmebryggeren.dk/, og find inspiration til at komme godt i gang med at lave dine helt egne øl.

 

Gode råd til begynderen

Ved du ikke, hvor du skal starte, så er det en helt almindelig situation at stå i som nybegynder. Har du aldrig prøvet at lave dit eget alkohol eller spiritus før, så er der nogle enkelte ting, der er gode at have styr på. For at komme godt i gang med bryg selv øl derhjemme, skal du først og fremmest have styr på de rette redskaber. Her vil du kunne finde mange forskellige startpakker på de forskellige hjemmesider, som indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang.