Jeg bor i Valby ikke langt fra vores stolte Carlsberg, men jeg proklamerer alligevel, at jeg har byens bedste bryggede øl. Man skal ikke sætte sit lys under en skæppe, men jeg vil nu heller ikke lade janteloven hærge, når jeg nu ved, mit øl er bedre end det bayerske pjask, som der er i en Carlsberg pilsner.

Ekspertise på nettet

Jeg har nu i mange år brugt https://www.hjemmebryggeren.dk/ til at få mit udstyr, for hos dem ved jeg, at jeg kan få alt det, jeg skal bruge, og at de leverer hurtigt. De har desuden blogs, som er for nørder som jeg, der ikke kan lade være med at læse om og beskæftige sig med øl og ølbrygning. Et sted, hvor man altid kan finde inspiration, og er man stadig i tvivl, så er de dedikerede mennesker hos hjemmebryggeren altid klar med svar til dig, for du finder ingen kundeservice, som er bedre i det ganske land.

Jeg købte mit første 25 liters Brewster bryganlæg hos dem og har siden føjet et par stykker eller 12 til for at kunne brygge en øl til enhver smag.

Udstyret skal være i orden

Alt andet, som jeg har skulle bruge af materialer som koblinger, slanger, måleudstyr og med videre, ja sågar råvarerne, som skal danne min base til den gyldne drik, har de altid leveret hurtigt og i en fremragende kvalitet. En jeg ikke har fundet andre steder, og da jeg jo laver den bedste øl i Valby, så er det jo vigtigt, jeg også får de bedste råvarer.

Det er utroligt, at hjemmebryggeren kan blive ved med at skaffe det bedste på alle områder, men det må hænge sammen med, at de selv brænder for at brygge øl, og at de gerne vil være med til at bringe deres passion ud til dem blandt os, som er villige til at ligge det arbejde, der skal til, for at have vores egen øl at byde gæster.