En brygkedel er ikke blot en brygkedel. Tværtimod så findes der forskellige slags i forskellige størrelser – og med forskellige software. Hvis du er bare lidt erfaren med at brygge øl, så kender du sandsynligvis godt til mærket Brewster. Har du ikke meget erfaring, så skal du vide, at Brewsters brygkedler er produceret i Danmark, og at de er perfekte til et hjemmebryggeri. Et eksempel på en super slags af disse kedler er netop en Brewster Brygkedel på 28 liter og med 2000W, som du kan anskaffe dig via hjemmebryggeren.dk, som har et væld af bryggeudstyr til både den erfarne og uerfarne brygmester.

 

Hvad der er så godt ved denne kedel er, at den ikke blot brygger. Den har elektronisk termostatstyring for et bedre resultat af øllen, samt en elektronisk tidsstyring. Lige så smart er det, at den også er udstyret med en smart software, som indeholder muligheden for at programmere ni steps ind i maskinen, samt 9 forskellige opskrifter. På den måde er kedlen perfekt til dig, som brygger fra tid til anden.

 

Softwaren kan også tilkøbes

Denne omtalte software er ikke nødvendigvis medfølgende alle Brewster’s elkedler – især ikke, hvis det er et pænt stykke tid siden, at du købte din kedel. Heldigvis for dig så kan du – også hos hjemmebryggeren.dk – anskaffe dig selve softwaren, som du kan installere på en Brewster Brygkedel for at opnå en 3. generations kedel. Muligheden for at købe dette finder du som sagt på hjemmebryggeren.dk, hvor du under ”brygudstyr til ølbrygning” finder produktet.

 

På selvsamme side finder du i øvrigt også et større udvalg af forskellige typer brygudstyr, som kan gøre sig gældende, når du brygger. Der er alt fra hejsebøjler til din indsatssi, nye udmæskningsplader, isoleringskapper og meget mere. Så er du på udkig efter en lille opgradering af dit hjemmebryggeri, så er dette ikke et tosset sted at starte.