Der er flere og flere, der laver deres egen snaps, flere og flere, der vælger bagerbrødet fra for at bage selv, og der er flere og flere, der dyrker grøntsager og krydderurter enten i haven eller i vindueskarmen. Så er der mig, jeg brygger mit eget øl.

Selvgjort er velgjort

Nyopgravede kartofler fra egen have er noget helt særligt, det tror jeg alle er enige om. Alt der er frisk og hjemmelavet, det smager bare bedre, og tro mig, det samme gælder øl. Der er noget helt særligt over at åbne sin egen pilsner, nydelsen og smagen er noget helt andet. Jeg havde tænkt over det længe, inden jeg kastede mig ud i det, for jeg troede, det var både dyrt og besværligt. Det var lige modsat, og inden jeg fik set mig om, så var jeg i fuld gang med at brygge på livet løs, og nu taler jeg med om humler, malt, sukker og gær som en anden brygmester.

Udstyr der bare holder

Jeg har en Brewster til at brygge med. Det er et elektrisk anlæg, der kontrollerer processerne hele vejen, så alt fra tryk til temperatur er, som det skal være. Det er også et anlæg, der bare virker, og jeg takker hjemmebryggeren.dk for at stille den slags kvalitet til rådighed. Det er også et sted, hvor jeg altid kan søge om råd og vejledning til min brygning eller til udvidelse af mit anlæg. Det er nemlig fremstillet til at kunne mere endnu, og det er bare at finde det udstyr, jeg skal bruge, så passer det nemlig til det, jeg har i forvejen. Det betyder endnu mere perfekt bryg til mig og mine venner. Skal du til at i gang, og leder du efter bryggeudstyr, er det med at hoppe forbi denne side, hvor de har alt, du har brug for.