Jeg har ikke før tænkt over, hvor mange ting, der går til at brygge øl, men da jeg begyndte at sætte mig ind i det, så fik jeg virkelig min sag for. Der var flere ting, jeg skulle have, inden jeg kunne begynde på at brygge selv, og det var der jo så kun en løsning på, jeg måtte have det udstyr, som jeg skulle bruge og gerne hurtigst muligt, så jeg i tid til familiefesten kunne præsentere den for familien og se, om det var noget, som ville falde i deres smag.

Jeg havde en plan

Jeg ville gerne producere en øl, som var mild i smagen med en undertone af krydderier, og på https://www.hjemmebryggeren.dk/index.php/brygudstyr-til-olbrygning havde de alt det, som jeg skulle bruge. Jeg skulle jo først og fremmest have et bryganlæg, og så var resten op til mig, hvad jeg skulle bruge for at skabe min egen øl.

Jeg var ellers lidt i vildrede, men den meget kompetente kundeservice, som der er hos hjemmebryggeren.dk, fik mig meget hurtigt guidet ind på det, som jeg skulle bruge. To af de ingredienserne var rørsukker og en malt, som havde en røgsmag, noget som ville give min øl en sødme og en fylde, som jeg ønskede.

Hjælp til det hele

Jeg kan ikke forestille mig, der er noget sted derude, hvor du får en mere rolig og kompetent kundeservice end hos hjemmebryggeren.dk. At de samtidig også har et udvalg, som er så stort, at du altid kan finde det, du leder efter, er bestemt noget, som taler til deres fordel. De har så mange elementer, at du uden problemer kan kombinere de forskellige ingredienser i mange år og ikke komme til at producere den samme øl to gange, hvis det er hvad, du har lyst til.